Mobilversion: Längst upp till vänster under rödvita "Meny" hittar du tävlingsrörande ämnen kopplade till respektive rubrik.
Datorversion: Till vänster i den blå menyn hittar du tävlingsrörande ämnen kopplade till respektive rubrik.

Serieförändring Div. 6 Södra herrar

Knäreds IK har utgått.

Serieförändring div. 2 och div. 3 damer

Stafsinge IF blir nytt lag i div. 2 Sydvästra Götaland damer, som således lämnar platsen i div. 3 damer. Detta innebär div. 3 damer kommer innehålla 9 lag i serien.

Serieförändring div. 2 damer och Dam DM

IF Böljan Falkenberg har utgått i Div. 2 Sydvästra Götaland damer samt i dam DM.

Påminnelse matchtider senior DM i FOGIS

Det finns många matcher som inte är inlagda i FOGIS. Detta skulle vara inne senast den 22/1.
Är inte matcherna inne i FOGIS senast den 31/1 så sätter HFF matchtiderna!

Anmälan till utvecklingsserier dam och nivå 2 herr

HFF förlänger anmälningstiden till 1 mars för utvecklingsserier dam och nivå 2 herrar.

Tävlingskväll senior 2021 inställd

Tävlingskvällen / informationen 2021 blir på nytt sätt.
Tävlingskvällen som planerats till 10/2 ställs in på grund av rådande läge.
Information som skulle delgivets och de senaste infon runt årets tävlingar läggs ut på HFF:s hemsida ca 1 mars.
De kommer vara en PPT presentation som varje förening kan sprida till sina ledare, spelare och ledamöter i styrelser samt utskott.
Med hopp om att kunna spela matcher mm inom kort.

Serieförändring Div. 6 herrar

Efter representantskapet den 2/12 så fick HFF en skriftlig urdragning av Skuggan BoIS, som ska gå ihop med Sperlingsholms IF.
Tävlingskommittén har beslutat att Långaryds IF och Torup/Rydö FF flyttas från Div 6 Mellersta Norra till div.6 Mellersta Södra.

Spelprogram senior DM 2021

Nu är spelprogram för senior DM 2021 klar och finns i FOGIS.
22 januari sista dag att lägga in speldatum, tid för avspark och arena för gruppspelsmatcherna. Är inte matchtiderna inne i FOGIS 22 januari så sätter HFF matchtiderna.

Frimånad oförändrad

SvFF:s Förbundsstyrelse har vid möte under fredagen behandlat frågan om en eventuell förlängning, eller förskjutning, av frimånaden för spelarövergångar avseende amatörer. Detta efter att ett antal distrikt och föreningar framfört önskemål i den riktningen.
Förbundsstyrelsen har funnit att det inte finns anledning att ändra den period under vilken frimånaden löper enligt Representationsbestämmelserna, bland annat med motiveringen att övergångar ändå kan ske utanför frimånaden. SvFF kommer även att utreda om det för säsongen 2021 bör ges större möjlighet till dispens från kravet på lämnande förenings godkännande vid övergång utanför frimånaden.

HFF representantskap 2020

HFF representantskap 2020 kommer att genomföras digitalt. Handlingarna inför mötet finns på hemsidan och är utskickade till samtliga anmälda representanter. De föreningar som ännu inte anmält någon representant har fått handlingarna skickade till sin e-postadress. Sista anmälningsdag är onsdagen den 18 november. Mer info om det digitala genomförandet kommer i nästa vecka. I handlingarna finns förslag på seriesammansättning av representationsserierna 2020. Föreningarna har t.o.m. den 24 november på sig att inkomma med eget helhetsförslag angående seriesammansättningen. Förslaget ska vara undertecknat av firmatecknare.

Seriestart 2021

Seniorserierna startar helgen 17-18/4 under normala förutsättningar.

Inbjudan FUTSAL SM ungdom 2020/2021

Inbjudan

Vill du ha möjlighet att representera Hallands P04 under Distriktungdomsturneringen i november?

Träningarna kommer ske 21 september och 8 oktober inför uttagning.

16 spelare kommer i slutet av november bli kallade till denna distriktungdomsturnering där vi kommer möta andra distrikt.

Turneringen är en del av Hallandslaget och anses som en god inlärningsmöjlighet, med goda chanser att möta andra bra spelare från hela landet.

Anmäl dig till träningarna via anmälningslänkarna nedan:

21 september – Vinåvallen, Vinberg kl 18.15-20.00 - Sista anmälningsdag 21 september kl 10.00 Anmäl dig här

8 oktober – Vinåvallen, Vinberg kl 18.15-20.30 - Sista anmälningsdag 1 oktober Anmäl dig här

Lottning DM senior semifinaler

TK har lottat semifinalerna för DM senior:
Dam:
Falkenbergs FF - Halmstads BK
Valinge/Derome DFF - Onsala BK
Herr:
BK Astrio - IS Halmia
Onsala BK - Ullareds IK
Semifinalerna sista speldag 13/9.
Ingen match får spelas efter sista speldag!!
Matchtiderna skall vara inne i FOGIS senast 4/9!

I händelse av att serie ej kan färdigspelas

SvFF förbundsstyrelse har tagit beslut om konsekvenser för om en representationsserie ej kan färdigspelas. Läs mer här.

1 september-regeln

Nu är det inte många dagar kvar tills september och vi vill därför påminna om 1 september-regeln.
Om övergångsanmälan eller ansökan om speltillstånd inkommit till SvFF den 1 september eller senare får spelare inte delta i den nya föreningens representationslag eller övriga lag i representationsserierna under resterande del av den innevarande säsongen. Detsamma gäller för nyregistrerade spelare registrerade efter den 4 september, spelare som begärt spelklarhet eller vars avtal efter professionell övergång träder i kraft efter den 4 september, om spelaren lånas ut till en ny förening eller om spelaren under övergångstiden efter den 4 september deltagit i bindande match för sin tidigare förening.
Vad som sägs i första stycket gäller i serie-, kval- eller slutspelsmatcher, matcher ingående i Svenska Cupen, SM Flickor 17, SM Pojkar 17 och SM Pojkar 19 eller i kvalificeringsspel till SM Pojkar 17 och SM Pojkar 19. Begränsningar i representationsrätten i nya föreningen gäller både nationell övergång och internationell övergång till Sverige samt vid nyregistrering.
På skriftlig ansökan från spelaren har TK rätt att medge undantag från förevarande bestämmelse. TK får medge undantag om det inte finns annat lag än representationslag i den nya föreningen där spelaren kan delta och om det dessutom finns andra särskilda skäl, såsom exempelvis byte av bostadsort pga. arbete eller studier.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter