Sugen på uppdrag i fotbollens tjänst?

Vill du verka för en ännu bättre fotbollsmiljö i Halland och dessutom utveckla dig själv? Tveka då inte att söka ett stimulerande uppdrag inom Hallands FF, i en roll som Fair Play & Respect-ambassadör/matchvärd.

Ambassadörens uppgift är att bidra till att upprätthålla en god stämning runt planen, samtala och ta en diskussion med personer som inte uppträder korrekt eller på ett förenligt sätt i samband med matchspel.
Vi är idag runt tio ambassadörer som verkar i Halland och nu eftersöks fler som önskar bevaka den halländska livefotbollen.
HFF genomför en tvåtimmarsutbildning för den intresserade, där uppdraget som ambassadör bygger på att vid matchevenemang fungera som problemlösare på plats och försöka reda ut eventuella missförhållanden – att genom ett lugnt och kontrollerat uppträdande stå upp för våra värdegrunder med fotbollens bästa för ögonen.
Genom att utöka antalet ambassadörer/matchvärdar hoppas vi kunna främja fotbollsklimatet och skapa en ännu bättre atmosfär runt våra arenor.

Sugen på ett sporrande uppdrag i fotbollens tjänst?
Gör en intresseanmälan där du beskriver dig själv och din fotbollsbakgrund och skicka till Johan Larsson, johan.larsson@hallandsff.se, styrelseledamot inom HFF och sammankallande i Fair Play & Respect-gruppen

Läs mer om Fair Play & Respect här

Önskar du dessutom förädla dig själv till gagn för din egen förening?
Tveka då inte att göra en intresseanmälan till info@hallandsff.se för att bidra till föreningsutveckling inom Hallands FF:s arbetsgrupper Fair Play & Respect och Anläggning.
För fler frågor, kontakta Johan Larsson, johan.larsson@hallandsff.se