Seniorfotbollens seriestart

Hallands FF:s tävlingskommitté meddelar att starten av representationsserierna sker från och med den 8 juni. Beslutet är baserat på de rekommendationer och beslut Svenska Fotbollförbundet angett den 25 mars angående förbundsserierna.

Med utgångspunkt i de rekommendationer som Svenska Fotbollförbundet angett och det beslut som SvFF angav den 25 mars angående förbundsserierna, meddelar Tävlingskommittén (TK) inom HFF följande beslut gällande årets seriespel för seniorfotbollen:

  • Spelstart av seriespelet avseende seniorfotbollen sker i vecka 24 från och med den 8 juni. Detta gäller division 2-4 damer, division 4-6 herrar och alla utvecklingsserier för damer och herrar. Serierna genomförs som enkelserier.
  • Serierna startar med omgång 12 med följande spelperioder 2020: vecka 24-28 samt vecka 33-38.
  • Spelordningen kommer att uppdateras i FOGIS med start vecka 15 och klart senast tisdag vecka 16.
  • Lagen skall komma överens om speldatum och lägga in dessa i FOGIS senast den 1 maj. Kommer lagen inte överens, placerar TK in matchen. Matcher kan läggas in med 48 timmars mellanrum. Inlagda matcher kommer att kontrolleras efter den 1/5 så att domartillsättning kan säkerställas. Max 3 matcher/serie samma dag.

SvFF:s krisplan för den nationella fotbollen

HFF:s infosida rörande coronapandemin