360Player – Plattformen som utvecklar klubbar, tränare och spelare

Hallands Fotbollförbund har tecknat ett treårsavtal med 360Player – en digital plattform för lag och föreningar, med verktyg för videoanalys, spelarutveckling, träningsplanering, kommunikation och mycket mer.

"360Player är ett lättillgängligt och användarvänligt verktyg, i huvudsak för att stimulera spelarnas utveckling kopplat till Hallandslag (16-19 år). Spelarna använder plattformen själva för fördjupning med klipp från träning och match. Också ett konkret verktyg till nytta för mig som utbildningsansvarig gentemot HFF-utbildarna. 360Player kommer även nyttjas för distriktets domarfortbildning."
Anna Lundkvist, utbildningsansvarig Hallands FF

"Vi på 360Player är glada över att Hallands FF valt att använda vår utvecklingsplattform. 360Player är en "Allt-i-ett"-plattform för fotboll, med verktyg för videoanalys, spelarutveckling, träningsplanering, kommunikation och mycket mer! Med 360Player har varje spelare tillgång till skräddarsydda utvecklingsplaner, vilket gör att spelarna själva kan ta ansvar för sin egen utveckling."
Lena Kraitsik, 360Player

Om du vill veta mer om 360Player för ditt eget lag eller din förening, besök 360player.com eller mejla till lena@360player.com

Till hemsidan för 360Player